It’s Fun Time | 6 Zodii Care Nu Se Lasă Controlate De Cei Din Jur

Astrologia ne arată care sunt acele zodii greu de controlat și cum reacționează ele sun presiunea celor din jur.

Pentru zodiile care nu se lasă controlate de alte persoane, odată ce văd cum este să preiei controlul, își dau seama că nu vor permite nimănui să le stea în cale. Anumite zodii sunt exact opusul celor ușor de controlat, de fapt, niciodată nu îi lasă pe ceilalți să le impună anumite lucruri. Dacă întâlnesc oameni care încearcă vizibil să-și impună puterea sau opinia asupra lor, resping orice interacțiune cu ei.

Iată care sunt cele șase zodii, potrivit astrologiei, care nu acceptă să fie controlați de nicio persoană, indiferent de relația pe care o au cu aceștia:

Capricorn

Nici măcar nu te obosi. Într-adevăr, vor să-i mulțumească pe cei din jur și să-i facă fericiți, dar nu vor duce la capăt un plan pe care îl consideră imposibil. Nu poți controla un Capricorn pentru că este mereu cu un pas înainte. De fapt, tu ar trebui să fii cea care se lasă controlată de un Capricorn, având în vedere că știu mereu ce se  întâmplă.

Scorpion

Scorpionului îi face plăcere să ofere și tolerează multe lucruri doar pentru a fi amabil cu celelalte persoane. Însă amabilitatea nu este neapărat o caracteristică a Scorpionilor, iar încercarea de a-i controla va scoate doar ce-i mai rău din ei. Vei observa că, odată ce încerci acest lucru, va fi ca și când ai vorbi cu un perete.

Balanță

În general, Balanța nu se lasă impresionată de oameni pentru a le permite să  o controleze în vreu fel. Are tendința de a trăi o viață solitară, de a depinde în întregime de ele însele, așa că numai ideea de a lăsa o altă persoană să le controleze este aproape de neconceput. Balanța prețuiește intimitatea și spațiul personal.

Berbec

Deși Berbecul este deschis sugestiilor venite din partea celor din jur, asta nu înseamnă că va accepta orice i se spune. Va lucra alături de tine, însă îți vei da seama, imediat, că, de fapt, tu ești cea care lucrea pentru el. Este o persoană puternică și știe exact ce vrea și cum să procedeze pentru a obține acele lucruri.

Săgetător

Deși este cunoscut drept una dintre cele mai sincere și directe zodii, Săgetătorul este și foare evaziv. Dacă încercă să controlezi un Săgetător, s-ar putea ca rolurile să se schimbe în scurt timp. Săgetătorul îți va lăsa impresia că nu este doar deranjat de încercarea ta de a-i controla, doar pentru a evita să vorbească despre acest lucru. Ceea ce nu spune, însă, este că nu se va lăsa controlat sub nicio formă.

Gemeni

Gemenii își păstrează opiniile pentru ei însiși, de aceea, de multe ori, pot lăsa impresia că nu are de fapt nicio părere. Aceștia păstrează controlul prin tăcere, lăsându-i pe cei din jur să se întrebe ce gândesc. A��

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s