Entertainment| Gwyneth Paltrow Și Jessica Lange Vor Juca Într-Un Nou Serial Produs De Netflix

Actrițele Gwyneth Paltrow și Jessica Lange vor juca împreună în ,,The Politician”, un nou serial de comedie produs de Netflix și creat de Ryan Murphy.

Acesta este primul show tv creat de către Ryan Murphy  pentru Netflix, după ce renumitul scenarist și producător american a avut succes cu producțiile de televiziune ,,Glee” și ,,American Horror Story”.

Deși, cele două actrițe celebre au fost distribuite în noul serial, show-ul este centrat în jurul ambițiilor politice ale unui personaj interpretat de Ben Platt.

Alegerile producătorilor, pentru a completa distribuția serialului ,,The Politician”,  au fost confirmate de Ryan Murphy, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețeaua de socializare Instagra,.

,,Primul meu show TV pentru Netflix! Sunt mândru de acest proiect incredibil și de această distribuție incredibilă. Și, abia aștept ca voi să faceți binging pentru a îl vedea în luna septembrie!” a scris Ryan Murphy pe Instagram.

Ryan Murphy a fost angajat în 2018 de Netflix, care l-a convins să renunțe la colaborările sale cu 21st Century Fox, prin intermediul unui contract de mai multe milioane de dolari.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s