Business: Forumul Industriei Auto 2019 Are Loc Luni, La Craiova

Comisarul european pentru Piața Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri, Elizbieta Bienkowska, participă, luni, la Forumul Industriei Auto 2019, care se va desfășura la Craiova.

Reuniunea, care va fi prezidată de Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, se înscrie în seria evenimentelor organizate de către Ministrul Economiei, pe durata exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Potrivit Agendei evenimentului, publicată de către Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA), la Formul Industriei Auto vor participa, printre alții, vicepremierul Grațiela Gavrilescu, ministru al Mediului, ministrul Economiei, Niculae Bădălău și ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea. De asemenea, vor fi prezenți la reuniune reprezentanți ai celor mai importante asociații din industria auto la nivel național și european, membri ai Parlamentului României și ai Parlamentului European.

Printre temele care vor fi abordate în cadrul evenimentului de la Craiova se află mobilitatea durabilă, conducerea automată și conectată, electromobilitatea, implementarea recomandărilor GEAR 2030.

Forumul Industriei Auto 2019 va fi structurat într-o primă parte, care include sesiunea plenară, o a doua parte vizând panourile pentru dezbaterea temelor fiind, de asemenea, planificată și organizarea unei expoziții tehnice și a unei vizite la fabrica Ford România.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s