Royals: Prinții William Și Harry Au Anunțat Separarea Familiilor Lor La Nivel De Reprezentanți Oficiali – Un Semn Clar Că Ducii De Sussex Doresc Să Aibă Propria Lor Viață Mediatică, Informează Ziarul Le Figaro

,,Regina a fost de acord cu crearea unei ,,noi case regale” pentru Ducele și Ducesa de Sussex în urma căsătoriei lor”, se precizează în comunicatul oficial, publicat joi, adăugând, faptul că, Elisabeta a II-a a Marii Britanii le-a dat, de asemenea, permisiunea Prințului Harry și soției sale, să-și mute ,,Biroul” la Palatul Buckingham.

Ce înseamnă acest lucru?

Concret, prinții William și Harry își vor separa ,,viețiile profesionale”, cu două echipe separate, și, prin urmare, cu schimbări care vor interveni în formula acestora. Astfel, Ducele și Ducesa de Sussex au angajat un nou atașat de presă, Sarah Latham (cu dublă naționalitate  – americană și britanică), un fost consilier al lui Tony Blair, care a participat, de asemenea, la campania lui Hillary Clinton.

Pentru presa britanică, această separare demonstrează, în mod clar, determinarea tânărului cuplu americano-britanic de a-și construi propria identitate și de a vorbi despre chestiuni importante pentru ei.

In opinia jurnalistului Stephane Bern, este vorba, de asemenea, despre crearea ,,unei mai bune organizări și distribuții a sarcinilor”. In ceea ce privește zvonurile în legătură cu o eventuală dispută  între cei doi frați, jurnalistul consideră, faptul că, există ,,tendința de a se exagera”. ,,Sunt, cu siguranță, concepții diferite și o rivalitate mediatică, însă, nimic mai mult”, a conchis acesta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s