The Diet Challenge| Sporturi Distractive Care Te Ajută Să Arăți Uimitor

Nu mai este mult până la vară, și, dacă vrem să ne mândrim cu aspectul fizicului nostru, ar trebui să începem de acum să lucrăm la el. Putem merge la sală, însă, există și alte variante mult mai distractive, pentru a ne tonifia corpul, fără să simțim că lucrăm la asta.

Mersul la sală ne ajută, fără doar și poate, să scăpăm de greutatea nedorită, însă, pentru că multe dintre noi nu dorim să mergem la sală, pentru că ne simțim inconfortabil sau din alte motive, putem să ne gândim și la alte variante, prin care să ajungem la rezultatele dorite.

Sportul nu înseamnă doar să ne folosim de aparatele sălii de forță, ci înglobează și multe activități distractive, prin care să ne lucrăm corpul.

Putem merge la fotbal, tenis, să ne luăm un costum de înot și să sărim în piscină, de exemplu.

Varianele sunt numeroase, însă aici ai top 5 al celor mai eficiente și la îndemână sporturi, pe care să le încercăm:

  1. Înot

Înotul este unul dintre cele mai iubite sporturi. Chiar dacă știi deja să înoți, sau vrei să înveți, ia-ți un echipament de înot, și arte între 600 -1100 de calorii bucurându-te de sentimentul de a te mișca în apă. Există multe stiluri de înot, pe care le poți încerca, și, pentru că mișcările sunt făcute în apă, presiunea care se exercită ajută la slăbit și tonifiat.

  • Mersul pe bicicletă

Dacă vrem să facem o activitate, prin care putem schimba peisajul, putem merge pe bicicletă. O oră de mers pe bicicletă arte între 600-800 de calorii, depinzând de viteza de pedalare. Așa că ne putem plimba, pur și simplu, cu bicicleta și slăbi în același timp.

  • Baschet

Baschetul este un sport mai alert decât tenisul. Presupune, pe lângă cele ce se regăsesc la tenis, mișcări bruuște, spațiu mai mare de alergare și mișcări rapide. Jucând baschet, ardem aproximativ 500-600 calorii pe oră, doar distrându-ne cu prietenii.

  • Tenis

Tenisul este un sport ce implică deplasarea rapidă, pe distanțe variate și folosirea forței brațelor. Într-o oră se ard aproximativ 500-530 de calorii, fiind antrenate, în special, mâinile și picioarele.

  • Dans

Cel mai ușor mod de  a slăbi, și pe care îl putem face și acasă este dansul. Dansând, se ard aproximativ 260 de calori pe oră. Fiind o activitate care nu necesită mișcări extenuante constant sau alergarea, dansul este un mod, plăcut și simplu, de a ne simți bine, și de a antrena toate părțile corpului.

Un kilogram de grăsime corespunde unui număr de 7.500 de calorii. Nu trebuie să încercăm să slăbim un kilogram de pe, deoarece este foarte periculos și aproape imposibil, caloriile de care are nevoie o persoană adultă pe zi, pentru a tări fiind în jur de 2.000 de calori.

Înfometarea și practicarea sporturilor fără a fi mâncat duce la efecte extrem de grave.

Modul sănătos de a se sculpta corpul, este printr-un stil de viață echilibrat, prin mese și mișcare regulată.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s