Royal: Familia Regală Britanică Stabilește Noi Reguli Pentru Conturile De Social Media

Familia Regală Britanică a dezvăluit un set de reguli oficiale pentru conturile de social media, încercând astfel să ,,creeze un mediu sigur” pentru cei care accesează The Royal Family, Clarence House și Kensington Palace, potrivit unui comunicat de presă.

,,Îi rugăm pe toți cei care accesează conturile noastre să arate curoazie, bunătate și respect pentru toți membrii cominităților noastre de social media” alături de acest mesaj fiind transmise și noile reguli.

Astfel. Comentariile nu trebuie să conțină spam, să defăimeze vreo persoană, să fie obscene, jignitoare, amenințătoare, abuzive, pline de ură sau să promoveze materiale sexuale explicite sau violență. Totodată, sunt interzise comentariile discriminatorii despre rasă, sex, religie, naționalitate, dizabilități, orientare sexuală sau vârstă.

Potrivit comunicatului, comentariile care încalcă aceste reguli și cele care conțin publicitate sau nu sunt potrivite pentru subiectul în cauză, vor și șterse, iar utilizatorii pot fi blocați. In plus, se pare că acele comentarii care sunt cu adevărat îngrijitpare vor fi trimise autorităților.

Familia Regală Britanică nu a explicat de ce sunt introduse aceste reguli, însă anunțul vine la câteva luni după ce Kate și Meghan au fost  ținta a numeroase zvonuri și comentarii despre un posibil conflict. In luna ianuarie a acestui an, corespondentul regal Emily Nash a anunțat că au existat amenințări la adresa celor două Ducese, iar fanii acestora se jigneau. In urma acestui incident, cei din Biroul de Presă de la Palatul Kensington petreceau ore întregi moderând comentariile sexiste și rasiste adresate lui Kate și Meghan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s