Bourn 2B Famous| Julia Roberts, În Negocieri Pentru Rolul Principal Din Serialul ,,Charlotte Walsh Likes To Win”

Actrița americană Julia Roberts negociază, în această perioadă, pentru a deveni protagonista serialului ,,Charlotte Walsh Likes To Win”, o producție a platformei Amazon, potrivit site-ului de specialitate Deadline.

Julia Roberts dorește să devină actrița principală și unul dintre producătorii executivi al acestui serial, care reprezintă o adaptare pentru micul ecran, a cărții omonime a scriitoarei Jo Piazza.

Cartea reprezintă povestea unei directoare, din Silicon Valley, care decide să se întoarcă în Pennsylvania natală, pentru a se prezenta la alegeri și să candideze pentru un loc în Senatul Statelor Unite. Totuși, Charlotte Walsh trebuie să facă față unei campanii murdare, prin care rivalul ei este dispus să facă totul pentru a o învinge.

Dacă va ajunge la un acord pentru a conduce distribuția noului serial, aceasta fi a doua colaborare, a actriței americane, cu Amazon, după serialul ,,Homecoming”,  lansat anul trecut și în care Julia Roberts a interpretat primul ei rol important în televiziune.

Apreciat de critici și considerat unul dintre cele mai bune seriale din 2018, ,,Homecoming”, a obținut trei nominalizări la Globurile de Aur: cea mai bună actriță într-un serial dramatic (Julia Roberts), cel mai bun actor într-un serial dramatic (Stephan James) și cel mai bun serial dramatic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s