Born 2B Famous| Un Film Biografic Dedicat Trupei Rock Montley Crue, Lansat Pe Platforma Netflix În Luna Martie

Trupa heavy metal Motley Crue, înființată în anii”80 și devenită celebră, atât pentru muzica sa, cât și pentru stilul de viață hedonist al componenților, este subiectul unui nou film biografic din industria muzicală, potrivit agenției de presă, Reuters.

Intitulat ,,The Dirt”, filmul are la bază volumul autobioggrafic al formației și relatează drumul către succes a patru tineri din California, care au maract trecerea de la punk-ul revoltat al anilor ”70, la rockerii cu plete ai decadei ”80.

Asemenea ,,Bohemian Rhapsody”, pelicula dedicată trupei Queen, și care a înregistrat un imens succes, ,,The Dirt” vorbește despre o altă poveste de succes din industria muzicii, dar și despre pericolele stilului de viață ,,rock’n’roll”.

,,Cred că oamenii sunt interesați de filmul despre Queen pentru că trupa și-a compus singură muzica, au fost personalități puternice și și-au trăit viața așa cum au vrut”, a declarat, pentru Reuters, fondatorul Motley Crue, Nikki Sixx. ,,Același lucru este valabil și în cazul Motley Crue”.

Acțiunea filmului începe cu tânărul Sixx, primind îngrijiri medicale, după ce se taie la mână, rană pentru care dă vina pe mama sa alcolică, comportamentul abuziv fiind una dintre subtemele poveștii, presărate din plin cu scene despre consumul de alcool și droguri. O altă secvență importantă, se referă la turneul trupei împreună cu Ozzy Osbourne, care, atunci când află că muzicienii nu-i mai pot oferi cocaină, se apleacă și prizează un șir de furnici vii de pe podea. ,,Îl admiram pe atunci și îl admirăm și acum, se comportă nebunește, iar noi eram o trupă tânără și nebună”, a declarat Nikki Sixx. ,,Credeam că putem face față concurenței, dar nu poți să-i faci față lui Ozzy, a câștigat!”

Deși, spectatorii vor fi, în mod inevitabil, tentați să compare acest film cu documentarul fictiv din lumea heavy metal ,,This Is Spinal Tap (1984), Sixx speră că ,,The Dirt”  să aibă cel puțin o parte din puterea emoțională și stilul ,,îndrăzneț” din ,,Boogie Nights” sau ,,Goodfellas”.

,,Toată lumea crede că Motley Crue a glorificat drogurile și sexul – ei bine, nu este adevărat”, a spus Allen Kovac, managerul trupei și unul dintre producătorii filmului.

,,Beatles a glorificat LSD-ul …Keith Richards a glorificat heroina. Intenția noastră a fost să nu le mai glorificăm, să arătăm care sunt efectele asupra oamenilor, familiilor și prietenilor acestora. Și ca să realizeze acest lucru… formația a trebuit să dea dovadă de curaj”.

,,The Dirt” va fi lansat pe platforma video Netflix, la 22 martie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s