ICONS| O Scenă Nud Cu Marilyn Monroe, Descoperită La 56 De La Moartea Actriței

fil-624x365

 

O scenă nud cu Marilyn Monroe, care nu a mai fost inclusă în filmul ,,The Misfits/Inadaptații” (1961), și despre care se știa că a fost distrusă, a fost redescoperită, potrivit autorului unei noi biografii a starului american, informează portalul dailymail.co.uk.

Scriitorul Charles Casillo făcea documentare pentru noua sa carte, ,,Marilyn Monroe: The Private Life Of a Public Icon”, care a fost lansată marți, când a descoperit, faptul că, producătorul filmului, Frank Taylor, a păstrat înregistrarea video, deși, se știa că majoritatea scenelor nefolosite au fost distruse.

Fiul lui Taykir, Curtice, i-a spus lui Casillo că înregistrarea a fost păstrată într-un sertar închis, din anul 1999, când a murit tatăl său.

In această scenă, care durează 45 de secunde, cu Marilyn Monroe și Clark Gable, actrița renunță la un cearșaf, care ăi acopera corpul gol. Se pare că a fost ideea acesteia să filmeze scena respectivă. În cele din urmă, regizorul filmului, John Huston, nu a mai inclus scena la montaj. Dacă nu ar fi fost tăiată la montaj, aceasta ar fi fost una dintre primele scene nud ale unei actrițe americane într-un lungmetraj hollywoodian.

Marilyn Monroe a murit pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri și medicamente.

Cu o carieră în cinematogrofie de 16 ani, deși fără niciun fel de experiență în domeniu, înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie mondială – cu 29 de filme în palmares, apariții în reviste – dar și muză pentru numeroși artiști. Actrița americană este deținătoarea unui Glob de Aur pentru rolul din ,,Unora le place jazz-ul”, și a unei nominalizări la același trofeu pentru evoluția ei din filmul ,,Bus Stop”. A primit și dpuă nominalizări la premiile BAFTA, pentru rolurile din filmele ,,Șapte ani de căsnicie” și ,,Prințul și dansatoarea”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s