FORBES| Scarlett Johansson, Pe Primul Loc În Topul Celor Mai Bine Plătite Actrițe Din Lume În 2018

53556884a2bf4fe641df404e_scarlett-johansson-vanity-fair-ss04

 

Actrița americană Scarlett Johansson s-a situat pe primul loc, în topul celor mai bine plătite actrițe din lume pe 2018, podiumul fiind completat de două foste partenere de viață ale actorului Brad Pitt, Angelina Jolie, respectiv Jennifer Aniston, potrivit datelor furnizate de către Forbes.

În anul financiar cuprins între 1 iunie 2017 și 1 iunie 2018, Scarlett Johansson, în vârstă de 33 de ani, a câștigat 40.5 milioane de dolari – de patru ori mai mult decât în perioada precedentă – mare parte datorită rolului Natasha Romanoff/Black Widow, din hitul ,,Răzbunătorii: Războiul Infinitului/Avengers: Infinity War”, din franciza cu supereroi Marvel.

In vârsta de 43 de ani, Angelina Jolie, ocupanta locului al doilea în topul Forbes, a câștigat 28 de milioane, mare parte datorită rolului din fimul ,,Maleficent 2”, programat pentru lansare în anul 2020.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, care încă are un venit regulat datorită rolului pe care l-a jucat în sitcom-ul ,,Friends/Prietenii tăi”, din anii 1990, s-a situat pe poziția a treia, cu 19.5 milioane de dolari. Actrița mai câștigă bani din contracte de promovare pentru companii precum Coca-Cola, Smartwater și Johnson & Johnson.

Topul 5 este completat de Jennifer Lawrence, în vârsta de 28 de ani, cu 18 milioane de dolari și Reese Witherspoon, în vârstă de 42 de ani, cu 16.5 milioane de dolari.

Topul 10 este completat de către Mila Kunis (16 milioane de dolari), Julia Roberts (13 milioane de dolari), Cate Blanchett (12.5 milioane de dolari), Melissa McCarthy (12 milioane de dolari) și Gal Gadot (10milioane de dolari).

Topul Forbes este realizat pe baza datelor obținute din box office și de la compania Nielsen, precum și din interviuri cu specialiști din industrie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s