Celebrity|Dieta Adoptată De Adelina Pestrițu După Naștere

adelina-si-zeny

La foarte puțin timp de la naștere, Adelina Pestrițu, a început un program, bine organizat, pentru a reveni la forma trupului, pe care îl avea, înainte de a rămâne însărcinată.

,,Probabil, trebuie să încep prin a-i mulțumi mamei natură pentru că m-a înzestrat cu un metabolism care a funcționat rapid, după orice mare transformare. Iar, asta m-a făcut ca, la nici 3 zile după ce am dat naștere fetiței mele, să port blugii pe care îi purtam înainte de a rămâne însărcinată și parcă să-mi vină și lărguți. Mare bucurie!, mărturisește fosta vedeta TV.

Adelina Pestrițu a adoptat un regim alimentar sănătos

 

Adelina Pestrițu a adoptat un regim alimentar sănătos, fără zahăr: ,,Am băut multe ceaiuri, asta și pentru că o alăptez pe Zeny, apă cu multă lămâie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi și, ce credeți, mi-am satisfăcut până și pofta mea cea mare de dinainte de a naște, clătitele (cu făină integrală, lapte depresat și îndulcitor de ștevie)”.

În plus, Adeline Pestrițu, mai are un secret pentru silueta ei, poartă centura concepută chiar de către Kourtney Kardashian, una dintre preferatele ei: ,,Inițial, mi-am comandat toate centurile și corsetele măsura M, dar am fost șocată să realizez, că, de fapt, am nevoie de XS, la câteva zile după ce am născut. Astfel, am rugat să mă ajute cu două numere mai mici. Până și ei au fost surprinși de rapiditatea în care îmi revin”.

Omorffi (2)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s