Celebrity Tips| Charlize Theron, Una Dintre Cele Mai Frumoase Femei Din Lume, A Dezvăluit Dieta Pe Care A Adoptat-O Pentru A Avea O Siluetă Perfectă

 

Premiere Of DIRECTV's "Dark Places" - Arrivals

Charlize Theron, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a dezvăluit dieta pe care a adoptat-o, pentru a avea o siluetă perfectă.

,,Am fost întodeauna, de părere că, dacă găsești un sport pe care să-l adori, nu mai ai nicio problemă. Mie îmi place să fac mișcare în aer liber. Mama mea m-a dus de curând să joc tenis, la care nu sunt bună deloc, dar mi-a plăcut la nebunie. Dacă faci exerciții care îți fac plăcere, te menții fit fără ca măcar să realizezi acest lucru”.

Cheia unei siluete frumoase, este, totuși, mâncarea sănătoasă: ,,În fiecare zi, beau suc de Kale și mănânc salată de legume. Când mănânc sănătos, dorm suficiente ore pe noapte și nu beau alcool, arăt foarte bine”.

În meniul zilnic al actriției, se regăsesc principalele categorii de alimente, iar secretul este moderația. Charlize preferă proteine (carne, pește, ouă), fructe și legume, dar nu-și refuză nici micile plăceri, precum hamburgerii și pizza, doar că în cantități foarte mici. În loc de trei mese principale, Charlize Theron ia șase mese frugale pe zi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s