OMORFFI SPORT| Mihaela Buzărnescu Va Rata US Open Series

buzarnescu

 

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, numărul 20 mondial, a anunțat, că nu va putea participa la ultimul turneu de Mare Slem al anului, Open-ul Statelor Unite, din cauza accidentării, pe care a suferit-o, miercuri, la Montreal, informează site-ul WTA.

Mihaela Buzărnescu, care a cucerit, duminca trecută, primul său titlu în circuitul profesionist feminin, a suferit o entorsă la glezna piciorului drept, în setul al treilea al meciului cu Elina Svitolina, la scorul de 3/6, 7/6, 4/3. Românca a primit îngrijiri medicale, la marginea terenului de tenis, înainte de a fi scoasă din arenă într-un scaun cu rotile, în aplauzele spectatorilor.

,,Veste bună: niciun os nu este rupt. Vestea rea: un ligament este rupt, două sunt întinse. Sunt foarte tristă că nu voi juca în US Open Series, însă voi face totul  pentru a mă recupera pentru turneul asiatic”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe pagina sa, de pe rețeaua Twitter, mulțumindu-le, totodată, fanilor săi pentru mesajele de încurajare.

De asemenea, Mihaela Buzărnescu, a ținut, de asemenea, să-i mulțumescă și Elinei Svitolina, care a sărit imediat în ajutorul româncei, după ce aceasta s-a prăbușit în lacrimi pe teren. ,,Îți multumesc, Elina Svitolina pentru ajutorul tău de pe teren! Voi reveni, așa că putem termina cel de-al treila set”, a glumit Miki.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s