Keep it Healthy| 5 Reguli Pentru O Alimentație Sănătoasă Pe Care Le Urmează Prințul Harry Și Ducesa De Sussex

Commonwealth Day 2018
Prince Harry and Meghan Markle, leave following the Commonwealth Service at Westminster Abbey, London. (Photo by Joe Giddens/PA Images via Getty Images)

 

 

Stilul de viață sănătos al Ducesei de Sussex nu mai este un secret pentru nimeni. In afara faptului, că a vorbit, întotdeauna, despre pasiunea ei pentru yoga și alimentație sănătos, Ducesa își menține o dietă preponderent pe bază de fructe și legume, dar care include, totodată, și super-alimente. De când s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan l-a ajutat și pe acesta să își îmbunătățească dieta: cuplul  a urmat sfaturile expertului nutriționist, Gabriela Peacock. Iar, rezultatele nu au întârziat să apară: Prințul Harry a pierdut trei kilograme, în doar câteva săptămâni, înainte de nuntă.

Printre alte obiceiuri sănătoase ale cuplului regal, se numără și consumul zilnic de sucuri verzi detoxiante obținute din mere, lămâi, ghimbir și spanac. În timp ce la prânz, cei doi consumă, de obicei, pește și legume și evită pe cât posibilul glutenul.

5 Reguli Pentru O Alimentație Sănătoasă De La Gabriela Peacock, Pe Care Ți Le Recomand Și Ție Să Le Aplici, Începând Chiar De Azi.

  1. Nu sări peste micul dejun: micul dejun îi oferă corpului tău semnalul că trebuie să înceapă să ardă caloriile din acea zi. Asigură-te că eviți mâncărurile bogate în grăsimi și zahărul.
  2. Alege legumele bogate în fibre, precum broccoli, celery și sparanghel. Dar nu uita să le mesteci foarte bine.
  3. Adaugă fructul întreg în smoothie – vitaminele și fibrele își păstrează mai bine proprietățile dacă fructul nu este tăiat. Nu uita, de asemenea, să adaugi semințe pentru un boost de vitamine și fibre.
  4. Limitează consumul de alcool
  5. Nu îți interzice nimic – nu, nici măcar ciocolata. Mănâncă, însă, cu moderație și alege-ți cu atenție gusturile (in locul ciocolatei cu lapte, poți opta oricând pentru ciocolată amăruie).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s