OMORFFI SPORT| Cupa Davis: Federația Română de Tenis A Anunțat Că Au Fost Puse În Vânzare Bilete Pentru Întâlnirea România/Polonia

a9c839e3a40c568c87a0edf5b01e313d

Federația Română de Tenis a anunțat, joi, că au fost puse în vânzare biletele pentru întâlnirea România/Polonia, din cadrul turului al treilea al Zonei Europa/Africa, Grupa a II-a, a Cupei Davis, care va avea loc pe 15-16 septembrie, la Sala Polivalentă din Cluj.

Biletele pentru această confruntare pot fi achizițioante online, de pe site-ul bilete.ro, la următoarele prețuri:

–    Categoria 1: 60 RON;

–    Categoria 2: 40 RON;

–    Categoria 3: 30 RON.

,,Orice încercare de revânzare a viletelor la suprapreț sau nu, sau prin intermediul altor site-uri de profil sau nu, este considerată fraudă și va fi pedepsită conform legislației în vigoare. Biletele obținute de la un revânzător sunt considerate a fi nule, iar posesorilor acestora le va fi interzis accesul la eveniment”, se precizează în comunicat.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare ale unui bilet valabil, menționează reprezentanții Federației Române de Tenis.

Întâlnirea de la Cluj-Napoca, dintre România și Polonia, se va desfășura după sistemul: cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu vor avea loc în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, începând de la ora 13:00, urmând ca duminică, 16 seprembrie,  să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu, cu începere de la ora 12:00.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s