Celebrity| Brad Pitt Dezvăluie Că A Plătit Peste 1.3 Milioane Copiilor Săi După Despărțirea De Angelina Jolie

 

540080d5193f09557a7d0e33_brad-pitt-angelina-jolie-relationship-married-ss07

 

Brad Pitt a dat asigurări că a plătit pentru întreținerea copiilor săi, peste 1.3 milioane de dolari, după despărțirea de actrița Angelina Jolie, în urmă cu aproape doi ani, după ce aceasta a declarat că fostul ei soț nu și-a îndeplinit obligațiile de părinte, au informat, joi, mass-media locale.

Potrivit unui document juridic, la care au avut acces reprezentanții mass-media din SUA, avocații actorului au încercat să respingă tentativele de discreditare lansate de actriță la adresa fostului ei soș, demonstrând faptul că, Bradd Pitt a contribuit cu 1.3 milioane de dolari și cu un credit de 8 milioane de dolari pentru ca Angelina Jolie să-și cumpere o nouă casă.

Reprezentanții apărării lui Brad Pitt, obiectivul ,,calculat” al fostei sale soții, este de ,,a spori conflictul” și ,,de a manipula acoperire mediatică”. La rândul său, un purtător de cuvânt al Angelinei Joilie, a reiterat, faptul că, obiectivul artistei este de a definitiva divorțul, pentru a-și putea continua fiecare viața și a deveni ,,părinți dedicați”.

In ceea ce privește răspunsul oferit de apărarea lui Brad Pitt, surse din anturajul actriței, au precizat pentru mass media americană, că fostul soț al vedetei încearcă să ,,umbrească adevărul” și că actorul nu și-a îndeplinit îndatoririle legale.

Purtătorul de cuvând al actiței a mai explicat si că Brad Pitt a susținut-o financiar pe Jolie cu cheltuielile noii case, însă el a rămas cu vila pe cere cei doi o dețineau împreună și că suma invocată nu a fost decât un simplu împrumut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s