Business| Ediția Brazialiana A Revistei De Lifestyle Elle Dispare De Pe Piața

a68aee7067e5303b8277987e8dc32823

 

 

Vești proaste pentru ediția braziliană, a cunoscutei reviste de lifestyle, Elle. Grupul de presă Abril, unul dintre cele mai influente din Brazilia, a anunțat, marți, un plan de restructurare ce prevede zeci de concedieri și retragerea de pe piață a mai multor publicații, înclusiv versiunea locală a revistei pentru femei Elle. Potrivit, mass media braziliene, aproape 500 de posturi vor fi suprimate, inclusiv 170 de posturi care sunt ocupate de către jurnaliști.

Reprezentanții versiunilor braziliene ale revistelor Elle și Cosmopolitan, editate în această tară, de mai bine de 30 de ani, au anunțat pe rețelele de socializare că publicarea lor va fi ,,întreruptă”.

,,Cu multă tristețe, dar mai ales cu multă mândrie, echipa noastră își ia adio de la cititori, odată cu ediția din luna august, aflată în prezent la standurile de presă”, au anunțat reprezentanții revistei Elle pe contul de Instagram al acestei publicații. Revista Elle era tipărită în 40.000 de exemplare în Brazilia și avea peste 33.000 de abonați.

Până în prezent, Grupul Abril nu a precizat numărul de posturi suprimate și nu a menționat titlurile care vor înceta să apară, însă a explicat într-un comunicat intenția de ,,a-și concentra resursele umane”, pe titlurile sale vedetă, precum săptămânalul politic Veja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s