Royal| Megham Markle A Refuzat Invitația La Premiile Emmy

gettyimages-960174058-1533308473

Megham Markle a refuzat politicos invitația la Gala Premiilor Emmy, care va avea loc pe 17 septembrie, la Los Angeles, asumându-și noul rol de membru al familiei regale britanice.

Surse din interior au dezvăluit pentru publicația The Sun, faptul că Ducesa de Sussex și Prințul Harry fuseseră invitați la Premiile Emmy, cea mai importantă ceremonie de decernare a premiilor în televiziune, în calitate de invitați speciali. ,,Directorii executivi și NBC le-au oferit ei și lui Harry invitația de a celebra, alături de cele mai mari staruri, de a se întâlni cu prientenii ei din showbiz și chiar de a prezenta un premiul. Speram ca Meghan să participe ca o modalitate de a-și lua rămas bun de la fani și colegii din Suits”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

Cu toate acestea, conducerea postului NBC, a fost anunțată că fosta actriță  a ,,refuzat  în mod politicos invitația” lor la cea de a 70-a ceremonie. Aceași sursă a mai precizat, faptul că, decizia lui Meghan reprezintă ,,trasarea unei linii” între fosta sa carieră și noua sa viață sa regală.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s