Celebrity| Beyonce Vrea Ca Siluetele Cu Forme Generoase Să Fie Mai Bine Acceptate

Beyonce-Mrs-Carter-tourbook-beyonce-34487090-1440-900-897x494

Cântăreața americancă Beyonce, în vârstă de 36 de ani, dorește ca frumusețea naturală a siluetelor feminine cu forme generoase să fie mai bine recunoscută și a dezvăluit că își ,,ascultă” mai bine corpul după nașterea prin cezariană a gemeilor ei în 2017.

Artista a pozat pe copert, a numărului pe luna septembrie, al celebrei reviste Vogue, fără machiaj, fără extensii capilare și fără perucă. ,,Cred că este important pentru femei și pentru bărbați să vadă și să aprecieze  frumusețea trupurilor naturale”, a declarat Beyonce în editorialul care îsoțește pictorialul ce îi este dedicat și care a fost publicat și care a fost publicat în prestigioasa revistă de modă americană.

De asemenea, Beyonce, își amintește că a dorit să slăbească foarte repede după nașterea primului copil, Blue-Ivy, în ianuarie 2012.  Vorbind, pentru prima dată în public, despre nașterea gemenilor ei, Rumi și Sir, (2017), vedeta a dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, despre cum i-a fost afectată sănătatea de către operația prin cezariană, suferită cu acestă ocazie, și a dezvăluit cum a fost nevoită să rămână în pat, după naștere, timp de o lună.

După nașterea gemenilor, Beyonce avea o greutate de 99 kilograme și a declarat, faptul că, a avut ,,nevoie de mult timp”pentru a-și reveni după cezariană. ,,In timpul convalescenței, am învățat să mă iubesc pe mine însămi și să am grijă de mine, să îmi accept formele rotunde. Am acceptat ceea ce corpul meu voia să fie”, a declarat vedete americană.

Beyonce a reușit o revenire trimufală în muzică, pe scena festivalului Coachella, din California, în luna aprilie, unde a susținut un concert de două ore, marcat de o coregrafie spectaculoasă, realizată cu ajutorul unei trupe alcătuite din 100 de dansatori.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s