Celebrity| Angelina Jolie A Depus O Petiție La O Instanță Din Los Angeles Pentru A Continua Procedura De Divorț De Brad Pitt

FRANCE-FILM-FESTIVAL-CANNES-INGLOURIOUS BASTERDS
US actors Angelina Jolie and Brad Pitt arrive for the screening of the movie “Inglourious Basterds” directed by US Quentin Tarantino in competition at the 62nd Cannes Film Festival on May 20, 2009. AFP PHOTO / VALERY HACHE

 

 

Angelina Jolie a depus, marți, o petiție la o instanță, din Los Angeles, pentru a continua procedura de divorț de Brad Pitt, care, deși a fost începută , în urmă cu doi ani, nu a fost încă finalizată, informează presa de peste ocean.

Avocatul Angelinei Jolie a depus aceste documente la Tribunalul Superior din Los Angeles și a declarat că vedeta dorește să obțină o decizie judecătorească , în virtutea căreia ,,părțile vor putea să revină la statutul lor de persoane necăsătorite până la sfârșitul anului 2018”. Același document oficical, precizează faătul că, Brad Pitt ,,nu a plătit nicio pensie alimentară semnificativă după separarea cuplului” și că, deși au fost făcute anumite aranjamente informale între părți, sumele plătite de celebrul articol ,,nu au fost susținute cu regularitate”.

Angelina Jolie a depus actele oficiale prin care a solicitat divorțul de Brad Pitt, in septembrie 2016, punând, astfel, capăt unei căsnicii de doi ani și unei relații de 10 ani, în timpul căreia cele două staruri americane au alăctuit unul dintre cele mai strălucitoare și mai influente cupluri de la Hollywood.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii – trei biologici și trei adoptați – cu vârste cuprinde între 10 și 17 ani. Actrița americancă a solicitat custodia principală asupra copiilor ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s