Hollywood|Ben Affleck Și Matt Damon Vor Colabora Din Nou La Un Film Despre Un Mare Caz De Escrocherie La Restaurantele Mcdonals’s

'Project Greenlight' Season 4 TV series premiere, Los Angeles, America - 10 Aug 2015
Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/BEI/Shutterstock (4937720bt) Ben Affleck and Matt Damon ‘Project Greenlight’ Season 4 TV series premiere, Los Angeles, America – 10 Aug 2015

 

Potrivit site-ului de specialitate, Deadline, Ben Afflec și Matt Damon vor colabora din nou la un fil despre un mare caz de escrocherie la restaurantele McDonald’s.

Ben Affleck va fi regizorul, iar Matt Damon protagonistul acestui film, care va dezvălui o escrocherie, în urma căreia s-ar fi obținut 24 de milioane de dolari, prin manipularea așa numitului Monopoly MeDonald’s, un joc promoțional al gigantului de fast food.

Affleck și Damon vor fi producătorii filmului prin intermediul casei de producții The Pearl Street.

 

Potrivit Deadline, povestea despre această mare ecrocheri adusă McDonald’s, a declanșat un amplu interes la Hollywood: studioul Universal a vrut să cumpere drepturile pentru actorul Kevin Hart; Warner Bros a intenționat același lucru pentru scenariștii John Requa și Glenn Ficarra și actorul Steve Carell; iar Netflix și-a propus să facă un film cu Robert Downey Jr. Pe care să-l implice și ca producător.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s