OMORFFI SPORT| Mirel Rădoi Este Noul Selecționer Al Echipei Naționale De Tineret a României

 

 

mirel-radoi-frf

Fostul internațional, Mirel Rădoi, a fost numit, joi, în funcția de selecționer al echipei naționale de tineret a României, el fiind votat, în unanimitate, de către membrii Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal.

Președintele FRF, Răzvăn Burleanu, a declarat, într-o conferință de presă, faptul că, noul selecționer al reprezentativei U21, a semnat un contract, valabil doi ani.

 

,,Înepând de azi antrenorul echipei naționale de tineret este Mirel Rădoi. Aceasta a fost propunerea Comisiei Tehnice cu care Directorul Tehnic al Federației, Mihai Stoichiță, a venit în ședința de azi și Comitetul Executiv a votat în unanimitate. Contractul va fi încheiat pe perioada care a mai rămas din actuala campaniei, dar și pe campania de calificarea următoare. Deci, vorbim de un contract de aproaepe doi ani. De ce? Pentru că ne dorim să construim cu Mirel Rădoi, cel care a fost, în ultima perioadă, manager sportiv la lotul de tineret. Faptul că el cunoaște foarte bine jucătorii a cântărit mult, în deciaza Comisiei Tehnice și a Comitetului Executiv. El a fost un internațional român reprezentativ, dar, în același timp, văzând notele de la examenul de licență A, este și cel mai bun antrenor absolvent al Licenței A”.

,,Cu Mirel Rădoi am reușit, până acum, să introducem un model unitar de pregătire la nivelul loturilor, pentru că nu întâmplător el a colaborat, în ultimele luni, îndeaproape cu staff-ul primei reprezentative. Dacă va avea și capacitatea de a transmite jucătorilor, de această dată, de pe bancă, spiritul său de luptător și calitățile sale de lider, atunci, cred că, va face o treabă foarte bună la echipa națională de tineret. au fost mai mulți candidați, în discuțiile Comisiei Tehnice , din ce știu. Dar, Comisia a venit cu o singură propunere în fața Comitetului Executiv. Prin această numire, Mirel Rădoi devine și membru în Comisia Tehnică”,  a mai precizat, Răzvan Burleanu, la finalul Comitetului Executiv, care a avut loc joi.

 

Obiectivul noului selecționer este calificarea la Campioatul European de Tineret. ,,Obiectivul este foarte clar, orice antrenor care vine la echipa națională trebuie să facă performanță. Așa că, obiectivul lui Mirel Rădoi este calificarea la Campionatul European și să putem scrie istorie, printr-o asemenea performanță. Știm că nu e ușor, întâlnim Portugalia, cea care  la U19 a câștigat Campionatul European. Deci nu urmează meciuri ușoare, dar suntem foarte încrezători”,  a mai adăugat Răzvan Burleanu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s