Fashion & Business| Anna Wintour Va Rămâne La Conducerea Publicației Vogue

anna-wintour-v-sweater

Cea mai influentă personalitate din lumea modei, celebra Anna Wintour, a cărei plecare din fruntea publicației Vogue, făcuse obiectul unor zvonuri, cu ceva timp în urmă, a fost de acord să rămână redactor-șef al revistei  și director artistic al Conde Nast – grupul media care deține, printre altele revistele Vanity Fair, Vogue și The New Yorker – a anunțat, marți, CEO-ul grupului, Bob Sauerberg. Anunțul pune capăt mai multor luni de incertitudini și zvonuri, care lăsau să se înțeleagă că Anna Wintour, în vârstă de 68 de ani, va părăsi grupul, după închiderea ediției din septembrie a Vogue. Cu toate acestea, într-un mesaj, postat martți, pe contul său de pe rețeaua de socializare Twitter, Bob Sauerberg, a explicat că Anna Wintour ,,a acceptat să lucrexe cu el pe termen nelimitat”în funcțiile pe care le deține deja. ,,Anna Wintour este un șider incredibil de talentat și de creativ a cărei influență nu poate fi măsurată”, a scris CEO-ul de la Conde Nast. ,,Este o parte integrantă a transformării companiei noastre”, a mai adăugat el.

Pe de altă parte, faptul că, Bob Sauerberg a decis să reafirme că Anna Wintour va rămâne în funcție, după ce respinsese, deja, zvonurile, în aprilie, ar putea fi legat de plecarea directoarei de modă și a directoarei executive de modă de la Vogue.

Aflată la Vogue din anul 1983, Anna Wintour a devenit, astfel, cea mai influentă figură din lumea modei, orientând tendințele și propulsând tineri designeri.

O carte inspirată din viața revistei și focusată pe Anna Wintour, a constituit subiectul filmului ,,The Devil Wars Prada”(2006), în care un personaj care seamnă cu aceasta, este interpretat de la fel de faimoasa Maryl Streep, nominalizată la Oscar pentru acest rol.

Anna Wintour a făcut, de asemenea, din Gala Met New York, eveniment pe care îl organizează anual, pentru a finanța secțiunea acestui muzeu dedicată modei, un eveniment monden de clasă mondială, care concurează cu Oscarurile.

Ton Goodman și Phillis Posnick, două figuri emblematice ale revistei, părăsesc redacția Vogue, dar își vor continua colaborarea cu aceasta, a declarat, pentru AFP, marți, un purtător de cuvânt al revistei, confirmând astfel informațiile apărute în presă.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s