Business| Serviciul Muzical Online Spotify Are 83 De Milioane De Abonați Plătitori În Întreaga Lume

spotify-clip

 

Serviciul muzical online Spotify numără 83 de milioane de abonați plătitori, față de 75 de milioane cu trei luni în urmă, un salt care nu a însemnat însă obținerea de beneficii pentru platforma suedeză, relatează AFP, citată de Agerpress.

Spotify, care și-a publicat, joi, rezultatele financiare, pentru cel de al doilea trimestru, a astribuit această creștere pătrunderii sale pe piețele emergene, în special, în America Latina și în Asia de Sud-Est, și succesului ofertei sale destinate familiilor, care i-a adus, totuși, mai puțin decât abonamentele inviduale.

Într-un an, Spotify a înregistrat o creștere cu 40% a numărului abonaților plătitori și, incluzând persoanele care profită de oferta gratuită care conține publicitate, are , în total, 180 de utilizatori activi lunar. Însă, în pofida dezvoltării rapide a streaming-ului în lume, Spotify nu a adus,încă, beneficii de la crearea sa în anul 2005. Grupul, care a pierdut 90 de milioane de euro pe trimestru, a declarată că preferă să se concentreze asupra expansiunii sale geografice.

Bursa din New York a reacționat, mai degrabă, favorabil la datele financiare publicate, joi, titlurile Spotify câștigând aproape 2.5% în primele tranzacții de pe Wall Street.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s