Social Media | Kylie Jenner Câstigă O Sumă Fabuloas Pentru Fiecare Postarea Pe Instagram

forbes-ripped-for-calling-kylie-jenner-self-made-billionaire-on-magazine-cover

 

 

Kylie Jenner, tocmai, le -a devansat pe sora ei, Kim Kardashian, și pe cântăreața Selena Gomez, devenind anul acesta,  cel mai bine plătită vedetă de pe rețeaua de socializare Insragram.

 

Celebrul model câștigă aproximativ 1 milion de dolari pentru fiecare postare, pe care o face, pe rețeaua de socializare, mai sus menționată. Vedeta, în vârstă de 20 de ani, ocupă primul loc în ,,lista celor mai bine plătite vedete pe rețelele de socializare”, iar Selena Gomez s-a plasat  pe locul al doilea. 

 

Keylie are 110 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce, Selena Gomez are 139 de milioane. Numărul mare de fani pe care Selena Gomez îi are, poate face ca aceasta să câștige o sumă fabuloasă de 800.000 de dolari per postare. În timp ce, Cristiano Ronaldo a ajuns pe locul al treilea, câștigând 750.000 de dolari pentru fiecare postare sponsorizată. Kim Kardashian, care are 38 de ani, este pe locul al patrulea, și poate câștiga, aproximativ, 720.000 de dolari pentru fiecare postare pe rețeaua de socializare.

 

Acest raport vine după ce Kyle Jenner a fost desemnată, de către revista Forbes, cea mai tânără miliardară, fiind în ,,topul celor mai bogate de 60 de femei din America.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s