Fashion & Business| Ivanka Trump A Anunțat Că Închide Brandul de Modă Care Îi Poartă Numele

ivanka06-998x666

Fiica președintelui Donald Trump, Ivanka Trump, a anunțat, marți, faptul că va închide brandul de fashion, care îi poartă numele, după ce aceasta decisese să îi limiteze dezvoltarea, pentru a evita conflictele de interese cu funcția sa de Consilier la Casa Alba.

După o creștere puternică a vânzărilor în anul 2016, datorită campaniei prezidențiale, brandul a fost afectat de alegerea lui Donald Trump la Președinția SUA, în condițiile în care mai multe lanțuri de magasine importante – printre care Nordstrom și Neiman Marcus în Statele Unite și Hudson Bay în Canada – au decis să elimine din oferta lor articolele care purtau numele fiicei președintelui american.

,,După 17 luni la Washington, nu stiu dacă voi reveni, vreodată, la această afacere, dar știu că, pe moment, atenția mea se va concentra pe ceea ce faci aici, la Washington. Prin urmare, șuarea acestei decizii este corectă pentru echipa mea și pentru asociații mei” a declarat Ivanka Trump, marți, într-o declarație transmisă AFP.

Lansat în forma sa actuală în anul 2014, brandul a beneficiat de un parteneriat cu grupul G-III Apparel Group, care fabrică și distribuie îmbrăcăminte și accesorii.

Poziționat pe segmentul, cu prețuri accesibile, brandul fashion a atins o cifră de afaceri de 47,3 milioane de dolari în anul financiar 2016/2017, închis la sfârșitul lunii ianuarie 2017.

După alegerea tatălui ei și nominalizarea sa pe post de consilier la Casa Albă, Ivanka și-a păstrat pachetul majoritate, însă l-a încredințat unui trust pentru a minimiza potențialul conflict de interese.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s