OMORFFI SPORT| Echipele Românești Își Cunosc Posibilele Adversare Din Turul Al Treilea Al Europa League

complex_sportiv_ion_oblemenco16

 

 

 

FCSB și FC Viitorul, dacă vor trece de turul al doilea preliminar, și Universitatea Craiova și-au aflat, luni, posibilele adversare din turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, potrivit tragerii la sorți de la Nyon.

Astfel, FCSB, dacă va trece de echipa slovenă NK Rudar Velenje, va juca în faza următoare cu învingătoarea dintre formația croată Hajduk Split și echipa bulgară Slavia Sofia. FCSB ar urma să joace primul meci în deplasare, pe 9 august, iar manșa secundă acasă, în dată de 16 august.

FC Viitorul, în cazul în care va elimina puternica formație olandeză Vitesse Arnhem, va juca în turul al treilea preliminar cu câștigătoarea dintre PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, și FC Basel. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi ar fi gazdă în primul meci.

Universitatea Craiovei, deținătoarea Cupei Românei, care va intra direct în turul al treilea preliminar, va avea o adversară puternică, probabil formația germană RB Leipzig, care joacă în turul secund preliminar cu BC Haecken (Suedia).  Știința va juca primul meci în deplasare, pe 9 august, iar manșa secundă la Craiova, pe 16 august.

CFR Cluj, în cazul în care va fi eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, de către Malmo FF, va juca în turul al treilea preliminar al Europa League cu învingătoarea dintre Sutjeska Niksic (Muntenegru) și Alaskert (Armenia). Prima manșă se va disputa în deplasare, pe 9 august, iar manșa secundă la Cluj – Napoca, în data de 16 august.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s