Royal| Palatul Kensington A Dat Publicității O Nouă Fotografie Oficială A Prințului George, Cu Ocazia Împlinirii De Către Acesta A Vârstei De Cinci Ani

 

_102637743_georgebday

 

 

In imaginea dată publicității, cu o zi înaintea aniversării, micul Prinț, poate fi văzut afișând un zâmbet larg și încrezător, în timp ce stă cu mâinile la spate, având un zâmbet larg și încrezător, în timp ce stă cu mâinile la spate, având pe fundal un zid de cărămidă.

Prințul George, fratele mai mare al Prințesei Charlotte (3 ani) și al Prințului Louis (aproape 3 luni), poartă o cămașă albă, cu tiv albastru și pantaloni de culoare închisă.

Ultimule 12 luni au fost extrem de pline pentru Prințul George, de la terminarea primului său an școlar, până la prezența, alături de străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a, în balconul Palatului Buckingham, cu ocazia manifestărilor prilejuite de ziua acesteia de naștere.

Conform informațiilor apărute în presă, Prințul George și-ar petrece ziua de naștere în Caraibe, unde părinții săi, Prințul Williams și Ducesa de Cambridge, i-ar fi dus pe cei mici într-o vacanță pe insula exclusivistă Mustique.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s