ROYAL| De Ce Meghan Markle Poarte Mereu Încălțăminte Cu Un Numar Mai Mare?

Meghan-Markle-prince-Harry-1-2

De când a devenit Ducesă de Sussex, ochii sunt îndreptați și mai mult asupra ei. Ținutele pe care le alege pentru ieșirile în public sunt, mereu, în centrul atenției, sunt comentate și, de foarte multe ori, chiar criticate, pentru că adesea încalcă protocolul regal. Cu toate acestea, nimeni nu a observat, până acum, un detaliu surprinzător la stilul soției Prințului Harry.

Publicația The Sun a atras atenția că Meghan Markle poartă mereu încălțăminte cu un număr mai mare. Dacă ne uităm cu atenție la fotografiile surprinse cu ea, vedem că pantofii purtați de Ducesa de Sussex nu sunt deloc mărimea ei, ci sunt vizibil mai mari.

Un fashion editor  a dezvăluit motivul pentru care Meghan Markle poartă pantofi cu un număr mai mare: ,,celebritățile poartă mereu pantofi cu un număr sau două mai mari atunci când se duc la un eveniment sau pe covorul roșu, iar motivul este unul ușor de înțeles – pentru a evita apariția bășicilor”, a declarat Harriet Davey, pentru The Sun.

Într-adevăr , nu e nimic mai rău decât să porți pantofi inconfortabili, iar dacă stai pe tocuri pentru o perioadă mai lungă de timp, picioarele ți se pot umfla, iar asta poate duce la apariția bășicilor sau, pe termen lung, la apariția monturilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s