OMORFFI SPORT| Academia Rapid A Achitat In Totalitate Suma De 406.800 De Euro Și A Devenit Oficial ,,FC Rapid București”

fani-rapid-bucuresti-465x390

Clubul de fotbal ,,Academia Rapid” , care a promovat, la finalul sezonului recent încheiat, în Liga a III-a, se numește, începând de joi,  ,,Fotbal Club Rapid București”, după ce a achitat, integral, suma de  406.800 de euro plus TVA, cu care a cumpărat la licitație mărcile, culorile și trofeele clubului aflat în faliment ,,SC FC Rapid SA”.

Clubul din Liga a III-a a făcut anunțul, pe site-ul oficial. ,,De azi, suntem oficial FOTBAL CLUB RAPID București. Vestea mult așteptată de către toți rapidiștii a fost primită astăzi de la lichidatorul judiciar Mihai Florea. Rapid a plătit restul de 90% din prețul de achiziție al mărcii, astfel încât, începând de astăzi clubul nostru a obținut certificatele de marcă, deținute de SC FOTBAL CLUB RAPID SA: FOTBAL CLUB RAPID BUCUREȘTI, GIULEȘTINA, UNIUNEA FOTBAL CLUB RAPID BUCUREȘTI. Pe lângă acestea, s-au achiziționat și 23 de cupe și trofee, aflate în inventarul SC FOTBAL CLUB RAPID SA”,  se precizează pe site-ul citat.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s