City Culture| London Grammar A Anulat Concertul De La Electric Castle 2018

electric-castle-2018

Una dintre cele mai așteptate trupe la Electric Castle 2018, London Grammar, și-a anulat concertul pe care trebuia să-l susțină, duminică, în ultima zi a festivalului.

Deși erau headlineri la Electric Castle, cei de la London Grammar, au anunțat, că nu vor mai putea susține concertul, din cauza problemelor de sănătate ale solistei, Hannah. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală, iar trupa a anulat, atât, concertul de la Electric Castle, cât și pe cel de la Colours of Ostrava, din Cehia.

37254fe7b6809f01cc45a967506db301-1063x560-00-86.jpg

,,Ne pare rău să anunțăm că, din cauza problemelor de sănătate, nu vom mai participa la Festivalul Colours of Ostrava, din Cehia, și la Festivalul Electric Castle din România. Ne simțim devastați pentru că nu ne putem ține de aceste angajamente și nu vă putem vedea pe toți. Sperăm să avem ocazia pe viitor să cântăm pentru voi”, au transmis cei de la London Grammar.

Organizatorii Festivalului Electric Castle 2018 au declarat, faptul că, fac eforturi, pentru a găsi un nou artist sau o trupă, care să fie headliner , duminică, deși totul este pe ultima sută de metri. De asemenea, aceștia au mai precizat că: persoanele care doresc să primească banii înapoi pe biletul special cumpărat pentru ziua în care era programat concertul London Grammar, trebuie să trimită un e-mail pe adresa festivalului, prin care să solicite acest lucru, făcând dovada că biletul nu a fost utilizat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s