Fashion | Un Fotomodel A Stârnit Controverse, După Ce Și-A Alăptat Fiica În Vârstă De 5 Luni Chiar Pe Podiumul De Modă, În Timpul Unei Defilări Pentru Sports Illustrated

 

_102560139_model

 

Mara Martin a defilat la prezentarea costumelor de baie Sports Illustrated alăptându-și fetița de doar cinci luni. Ipostaza în care a apărut fotomodelul, nu tocami obișnuită,  a stârnit o mulțime de controverse, iar internauții au asaltat-o cu mesaje pe  contul ei de pe rețeaua de socializare Instagram.

,,Nu pot să cred că m-am trezit cu toate aceste articole despre mine și fiica mea, în timp ce fac ceva normal, ceva ce fac zilnic”, a postat modelul pe rețeaua de socializare. Fanii mariei au lădat gestul ei și au considerat benefic, faptul că, aceasta promovează, într-un mod atât de public alăptarea. Au existat, însă, și voci care au acuzat-o că își dorește atenție și recurge la aceste tertipuri pentru a intra în atenția opiniei publice. ,,Povestea mea este simplă: sunt o mamă care își hrănește bebelușul și atât”, a mai scris modelul, adăugând că nu este de părerea că apariția ei ar trebui comentată, cu atât mai puțin criticată.

Maria Martin s-a numărat printre cele 16 finaliste, desemnate de Sports Illustrated , pentru a defila în colecția de costume de baie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s