Royal| People Are Explicația De Ce Meghan Markle Și-a Ținut Pălăria În Mână În Timpul Competiției De La Wimbledon!

NINTCHDBPICT000420376019-e1531572180535

 

Ducesa de Sussex și Ducesa de Cambridge au fost prezente, în weekendul trecut, la turneul de tenis pe iarbă de la Wimbledon. Acestea marcând, astfel și o premieră! De această dată, cele două ducese făcându-și apariția singure,  fără soții lor, Prințul Harry și Prințul Williams.

Fotografiile surprinse, în cadeul evenimentului, atrag atenția asupra pălăriei, pe care Meghan Markle a purtat-o în mână, pe toată durata meciului, chiar dacă aceasta ar fi completat, perfect, ținuta pe care Ducesa de Sussex a ales să o portate pentru finala de la simplu feminin.

In timp ce Ducesa de Cambridge a ales să poarte o rochie simplă, cu croială clasică, Meghan Markle a optat pentru o pereche de pantaloni albi, evazați, o cămașă cu dungi albe și albastre și o pălărie albă. Ținutele celor două membre ale Casei Regale au fost total diferite, dar au reușit să accentueze sitului fiecărei.

De ce Ducesa de Sussex și-a ținut plăria în mână? Ei bine, dacă în cadrul evenimentelor importante este obligatoriu pentru femeile care fac parte din Familia Regală să poarte, de fiecare dată, pălărie, de această dată, alegerea făcută de către Meghan Markle nu a fost una inspirată. În cazul competiților sportive, doamnelor le este interzis să poarte pălării, pentru că aceste accesorii sunt destul de voluminoase, și, îi pot împiedica pe cei așezați pe locurile  din spate să urmărească meciul, potrivit reprezentanilor portalului People.com. Astfel, Ducesa de Sussex a fost nevoită să își țină pălăria în mână  în timpul meciului de tenis.

Sepcialiștii care i-au analizat reacțiile sunt de părere că toată această situație, incomodă pentru ducesă, a dus la zâmbetul ei ușor foțat. Iar tatăl ei condisderându-l ca fiind îngrijorător.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s