Royal | Fotografiile Oficiale De La Botezul Prințului Louis, Date Publicității De Familia Regală Britanică

DiLTMQaWkAU0Sgr-5

 

 

Un set de fotografii de familie realizate cu ocazia botezului Prințului Louis, cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge, au fost date publicității de către familia regală britanică.

 

Cele patru imagini, în care Prințul Louis apare în brațele mamei sale, au fost realizate de către fotograful Matt Holyoak, la Reședința Regală Clarence House, imediat după ce Prințul a fost botezat  la capela regală a palatului St. James.

 

Una dintre fotografii îi înfățișească pe Prințul Louis, pe sora acestuia Prințela Charlotte, care  se uită către fratele său, și pe Prințul George așezat pe picioarele Prințului Williams și afișând un zâmbet larg. În spatele lor, se află Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, alături de Ducesa de Sussex care îl ține de braț pe Prințul Harry.  Într-o altă fotografie de grup, alături de Kate, William și cei trei copii ai acestora, mai apar Prințul Harry și Meghan, Charles și Camilia, precum și familia Middleton, printre care și sora lui Kate, Pippa Matthews, alături de soțul său, James.

 

,,Am fost cu adevărat onorat, că mi s-a cerut să realizez fotografiile oficiale de la botezul Prințului Louis și că am putut să particip,  în mod direct, la un astfel de eveniment fericit”, a declarat Matt Holyoak.

 

DiLTK73XcAAebZ2-3

,,Toată lumea a fost atât de relaxată și de bine dispusă, a fost o plăcere absolută. Sper că am reușit să importalizez o parte din această bucurie în fotografiile mele”, a mai adăugat Matt Holyoak.

DiLTLrsX4AE9uYs-2.jpg

 

Nu este pentru prima dată când Matt Holyoak lucrează pentru Familia Regală: el i-a fotografiat pe Regina Elisabeta a-II-a și pe Ducele de Edinburgh cu ocazia celei de-a 70-a aniversare a căsătoriei acestora.

 

Matt Holyoak a fotografiat numeroase vedete, iar imaginile sale apar, frecvent, pe coperta unor reviste precum Harper’s Bazaar, Shorlist sau Dazed and Confused.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s