OMORFFI SPORT| Sute de Fani L-au Întâmpinat Pe Cristiano Ronaldo La Torino

Cristiano-Ronaldo-to-Juventus-unveiling-LIVE-updates-Ronaldo-set-to-discuss-105million-transfer-989662

 

Sute de fani entuziaști l-au întâmpinat călduros, luni, pe Cristiano Ronaldo, la Torino.  ,,Ronaldo, adu-ne Liga Campionilor”, au strigat fanii, când atacantul portughez a venit să-i salute, pentru puțin timp, în fața stadionului, înainte de vizita medicală.  Timp de mai puțin de un minut, Cristiano Ronaldo, îmbrăcat într-o cămașă albă și un costum gri,  a semnat autografe și a dat mâna cu câțiva fani. ,,E o mare emoție, cel mai mare jucător din lume! Nu mi-aș fi imaginat niciodată”, a declarat, Fabio, un suporter. ,,E un vis”, excalmă altul în spatele lui.

Cristiano Ronaldo va semna un contract pe patru ani, care-i va aduce, potrivit presei, aproximativ 30 de milioane de euro pe sezon. În total, transferul ar urma să o coste pe Juventus Torino 350 de milioane de euro.

Mulți tineri veniți să-l salute pe portughez purtau un tricou al lui Juventus, cu numele lui Ronaldo și cu numărul 7. Aceste tricouri se vând ca pâinea caldă la Torino, după anunțul transferului atacantului de la clubul Real Madrid. De asemenea, de la primele informații lansate în presa internațională despre venirea celebrului portughez la Juventus, acțiunile clubului au explodat pur si simplu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s