Forbes Celebrity 100| Topul Forbes Al Celor Mai Bine Plătite Celebrități Din Lume: George Clooney Pe Locul Al Doilea

627x0

 

Boxerul american Floyd Mayweather ocupă primul loc în Topul Forbes al celor mai bine plătite celebrități din lume – Forbes Celebrity 100 – fiind urmat de către actorul George Clooney, pe locul al doilea și de vedeta reality-show Kylie Jenner pe locul al treilea.

 

Potrivit ultimul clasament Forbes Celebrity 100, dat publicității, care listează cele mai bine plătite vedete, la nivel mondial, în intervalul iunie 2017 – iunie 2018, Mayweather a obținut câștiguri de 285 de milioane de dolari, în principal, din cauza victoriei din august 2017 asupra campionului irlandez de arte marțiale mixte Conor McGregor.

Pe locul al doilea îl regăsim pe actorul George Clooney, recompensat cu încasări de 239 milioane de dolari, în principal, ca urmare a vânzării Casamigos, compania producătoare de tequila, pe care a co-fondat-o, in anul 2017. Potrivit Forbes, această vânzare i-ar fi oferit actorului  – care nu a apărut în Top 100 de anul trecut – cel mai mare câștig anual din întreaga sa carieră de 35 de ani în televiziune și film.

 

Locul al treilea este ocupat de Kylie Jenner, unul dintre starurile reality-show-ului ,,Keeping Up With The Kardashians” și fondatoarea unui cunoscut brand de cosmetice, care a obținut câștiguri de 166,5 milioane de dolari pe parcursul perioadei menținate. Cu un salt semnificativ față de locul 59 anul trecut, când a apărut pentru prima dată în clasamentul Forbes, Kylie este plasată în acest an cu 30 de locuri în fața celebrei Kim Kardashian West, sora sa vitregă.

 

Ed Sheeran este solistul cu cele mai mari încasări în topul Frobes al celor mai bine plătite celebrități, după ce artistul britanic a câștigat peste 80 milioane de lire sterline pe parcursul ultimului an. Ed Sheeran ocupă în acest ultim clasament pozția a noua, după un salt spectaculos de 62 de locuri față de anul trecut, în fața unor vedete precum Taylor Swift și Beyonce. Artistul de 27 de ani, care a lansat anul trecut albumul ,,Divide” și a plecat într-un turneu mondial, a câștigat 110 milioane de dolari în intervalul de 12 luni, potrivit revistei Forbes.

Tot din UK, formația Coldplay se clasează pe locul al șaptelea în topul Forbes, cu venituri estimate la 115 milioane de dolari. Trupa britanică de rock, în frunte cu Chris Martin, a avansat un loc față de clasamentul de anul trecut – turneul ,,A Head Full of Dreams”, ajutând-o să obțină  peste jumătate de miliard de dolari.

Pe primele 10 locuri din Topul Forbes Celebrity 100 îi mai întâlnim pe avocata Judy Sheindlin (locul 4), pe actorul Dwayne ,,The Rock” Johnson (locul 5), pe rockerii irlandezi de la U2 (locul 6) și pe fotbaliștii Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, pe locurile 8 și, respectiv 10.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s