FIRST LADY | Premierul Britanic, Theresa May Și Soțul său, Philip, Le-au Dăruit Președintelui Trump, Și Soției Sale, Melania, Un Arbore Genealogic Și Un Parfum

melania-trump-donald-trump-theresa-may

 

Theresa May i-a dăruit Președintelui  Donald Trump o tabletă ilustrată, reprezentând ascendența scoțiană a președintelui american, a cărui mamă, Mary Anne Macleod, s-a născut în Scoția.   Pe tabletă sunt reprezentate trei generații ale familiei sale britanice, reunite cu ajutorul registrelor oficiale și parohiale. Arborele genealogic datează de la stră-străbunicul Președintelui Trump, Kenneth Macleod, care s-a născut în arhipeleagul scoția Herbridele Exterioare, în 1776, în anul Declarației de Independență a Statelor Unite.  Potrivit Executivului britanic, acest cadou ,, subliniează legăturile profunde istorice, pe care mulți americani le au cu Marea Britanie”. Trump este primul Președinte ale Statelor Unite, în peste 100 de ani, ai cărui strămoși s-au născut în această țară”, potrivit reprezentanților din Downing Street.

La rândul său, Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a primit în dar, un parfum realizat special pentru ea, de către J. Floris Ltd, având gravate pe sticluță inițialele ,,MT”, și numele ,,The First Lady”. Parfumeria care a realizat parfumul personalizat este casa de parfumuri oficială a Reginei Elisabeta a II-a, iar produsele acesteia au fost folosite și de fostul premier britanic  Winston Churchill, de actrița Marilyn Monroe, sau Prințesa Diana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s