Entertainment| Reese Witherspoon Va Avea O Emisiune Săptămână De Interviuri

reese-witherspoon

Reese Witherspoon va avea o emisiune săptămânală de interviuri, începând cu 17 iulie, a anunțat, marți, compania AT&T, relatează  The Wrap. Showul săptămânal se va numi ,,Shine on With Reese”  și actrița va avea ca invitate femei deschizătoare de drumuri, precum cântărețele Dolly Parton, Pink și Kacey Musgraves, actrița America Ferrara sau scriitorul și activistul Glennon Doyle.

 

Emisiunea ,,Shine on with Reese” va fi difuzată pe canalul cu plată Hello Sunshine, al lui Reese Witherspoon, care urmează a fi lansat pe DirectTV și AT & T.

,,Sunt încântată să am colaboratori atât de creativi la AT&T și să ajut Hello Sunshine să continue misiunea noastră de a face auzite vocile femeilor pe care le admirăm și le respectăm atâtâ„, a precizat Witherspoon.

,,AT&T a fost unul dintre partenerii noștri in tentativa de a aduce în prim plan, un mod de a spune poveștile care au în centru femeile și suntem foarte mândri de aceste showuri originale care duc misiunea mai departe”, a declarat, la rândul ei, CEO-ul Hello Sunshine, Sarah Harden.

 

Noua emisiune vine într-un moment foarte încărcat pentru Reese Witherspoon. Actrița este implicată în foarte multe proiecte tvm, printre care al doilea sezon al dramei ,,Big Little Lies” și o adaptare pentru televiziune a romanului lui  Celeste Ng ,,Little Fires Everywhere” , cu Kerry Washington, ca ba fi difuzat la Hulu. De asemenea, celebra actriță va juca în ,,Legally Blonde 3”, care urmează a fi lansat în februarie 2020, film pe care îl va și produce.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s