OMORFFI SPORT| Alexandru Cicâldău A Semnat Un Contract Valabil 4 Ani Cu Universitatea Craiova

36739843_1078579812294449_6506700948918763520_n

Fotbalistul echipei FC Viitorul, Alexandru Cicâldău, a semnat, vineri, un contract valabil patru ani cu Universității Craiova, anunță site-ul oficial al clubului oltean.

,,Îi urăm bun venit în familia Universității Craiova fotbalistului care va purta tricoul cu numărul 10 și îi dorim cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru. Născut pe data de 8 iulie 1997, la Medgidia, noul mijlocaj central al echipei noastre are 1,78m, este un fotbalist ambidextru și e cotat la 1.50 milioane euro, conform portalului de specialitate transfermarket.com”, se precizează pe site-ul menționat mai sus.

In vârstă de 20 de ani, Alexandru Cicâldău a debutat în Liga I la începutul anului 2016, și a obținut titlul în sezonul 2016/2017 cu echipa FC Viitorul. El s-a impus ca titular la formația condusă de Gheorghe Hagi, în sezonul recent încheiat, în care a evoluat în 38 de partide și a înscris un gol.

Gheorghe Haci i-a mulțumit jucătorului pentru tot ce a făcut la FC Viitorul și a afirmat că la noua echipa are toate șanseșe să crească și mai mult în valoare.

,,Era momentul ca el să facă un pas. A fost dorit insistent de Craiova. Cred că Cicâldău a făcut un pas important pentru că Universitatea Craiova joacă un fotbal bun, are un stadion frumos și are și suporteri foarte buni. Deci există toate ingredientele ca el să crească și mai mult, acum depinde de el. Noi îi mulțumim pentru tot ajutorul dat până acu, pentru că e un jucător care a crescut la noi de mic. El a ajuns să plece și am văzut că îi e greu. E normal, e pentru prima oară când pleacî în altă parte. Nu e ușor să te desparți, dar așa e viața, merge înainte. Eu îi urez multă baftă” , a declarat Hagi, în conferința de presă susținută la finalul stagiului de pregătire din Polonia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s