OMORFFI SPORT| Diego Maradona Și-a Cerut Scuze După Ce A Criticat Arbitrajul De La Meciul Anglia – Columbia

 

64841064

Fostul mare fotbalist Diego Maradona și-a cerut scuze după ce a criticat arbitrajul de la meciul Anglia-Columbia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018.

În emisiunea ,,De la mano del Diez”, pe care o realizează pentru canalul venezuelean Tele Sur, Maradona a susținut, faptul că, echipa Columbiei a fost furată de arbitru în meciul pierdut cu Anglia la loviturile de departajare.

,,Columbia a căzut victima unui jaf monumental. Arbitrul Geiger, care e american, cunoaște poate regulile basballului, dar cu siguranță nu pe cele ale fotbalului. E un hoț, Kane e cel care a faultat, în schimb el a dat penalty împotriva columbienilor. De ce nu a cerut intervenția VAR?”, a afirmat, printre multe altele Maradona, cel care a înscris cu mâna împotriva Angliei la Mondialul din anul 1986.

 

FIFA a denunțat ,,ferm”, miercuri seara, ,,insinuările” legendei argentiene.

 

Fostul mare jucător și-a cerut scuze, joi, pe contul său de Instagram. ,,Luat de emoția de a susține Columbia, acum două zile, am spus mai multe lucruri,și, recunosc, unele dintre ele sunt inacceptabile. Cer scuze FIFA și președintelui saău: chiar dacă, uneori nu sunt de acord cu deciziile arbitrilor, am un respect absolut pentru muncă – niciodată ușoară – pe care o realizează instituția și arbitrii”, a declarat ,,El Pibe de Oro”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s