Life| Ghid Rapid De Control A Furiei

feat-shout-88

 

 

Din punct de vedere tradițional, se presupune că femeile nu se înfurie. Nu este privit ca un mod ,,feminin” de a se comporta. Poate de aceea femeile plâng frecvent în loc să se confrunte cu persoana care le agresează, chiar dacă sunt drăguțe cu cei care le-au insultat.  Sau, în unele cazuri, de aceea izbucnesc la cea mai mică provocare – deoarece furia înăbușită trebuie să iasă la iveală.

Indiferent dacă vă exprimați sau vă îmbunătățiți furia, există anumite modalități de a o înțelege și de a o menține la un nivel sănătos

Folosiți furia ca pe un semnal

Decât să acumulați furia, mai bine rezolvați ceea ce vă indică ea. trebuie să vă spuneți: ,,Sunt furioasă pentru că ceva nu merge bine.” Vă va ajuta să rezolvați ceea ce trebuie remediat.

Gândiți-vă înainte să acționați

A resimți emoția nu reprezintă același lucru cu a acționa în virtutea ei. Când fierbeți de furie, întrebați-vă dacă acesta este momentul și locul pentru a vă exprima. Poate doriți să mergeți într-un loc retras pentru a vă elibera. Sau să faceți o plimbare lungă pentru a medita asupra acestor lucruri.

Confruntați-vă cu sursa

Nu este nimic greșit în a vă confrunta cu persoanele care v-au enervat.

Așteptați până vă răcoriți. Apoi explicați-le felul în care v-au făcut să vă simțiți cuvintele sau acțiunile lor.

Atât timp cât abordați oamenii cu calm și cu dorința reală de a rezolva problemele, acestea vor coopera de obicei cu dumneavoastră pentru a găsi o soluție.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s