Born 2B Famous| Cristiano Ronaldo, In Discuții pntru Un Nou Reality Show

Portugal v Spain: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia
SOCHI, RUSSIA – JUNE 15: Cristiano Ronaldo of Portugal scores his team’s third goal during the 2018 FIFA World Cup Russia group B match between Portugal and Spain at Fisht Stadium on June 15, 2018 in Sochi, Russia. (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo, este în negocieri, cu platforma de spcializare Facebook, pentru a realiza un realithy show, pentru care ar  putea încasa 10 milioane de dolari, relatează portarul variety.com.

Potrivit unor surse din industrie, reality show-ul ar urma să aibă 13 episoade și să fie produs de către compania de media Religion of Sport, pentru platforma video Facebook Watch.

 

Cristiano Ronaldo este cel mai popular atlet de pe rețeaua de socializare Facebook, cu peste 120 de milioane de followeri pe pagina sa oficială, și este, totodată, unul dintre cei mai tritați sportivi din lume.

Pentru Facebook Watch, Cristiano Ronaldo, deja, produce prin studioul său  wiip, un serial despre o echipă de fotbal feminină din New York. De asemenea, Cristiano Ronaldo va lansa o serie cu supereroi, ,,Striker Force 7”, inspirtată din viața sa.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s