The Diet Challenge|Cum A Reușit Serena Williams Să-Și Recapete Formele După Naștere

07-serena-williams-vogue-cover-february-2018

Tenismena americancă Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit dieta strictă, pe care a urmat-o pentru a-și recăpăta formele , după ce a dat naștere primului sau copil.

Serena Williams a devenit mamă anul trecut, a povestit faptul că s-a luptat din greu pentru a reveni direct la greutatea inițială și deși alăpta a apelat la o dietă vegană strictă.

,,Am apelat la stilul vegan și nu am consumat zahăr”, a declarat sportiva. ,,Mâncam foarte sănătos. Ce am învățat este că fiecare organism este diferit – indiferent de cât de mult sport făceam, pentru mine nu funcționa”, a declarat Williams.

Dietea Serenei Williams

Mic dejun – Serena Williams ia micul dejun devreme. Acesta este format dintr-o ceașcă de ovăz, căpșuni și unt de migdale.

Gustare – De obicei preferă sandwich-urile de legume sau pâine integrală cu unt de migdale sau arahide.

Prânz – Salata de prânz include spanac, salată verde, castraveți, roșii, portocale sau mandarine, ceapă, crotoane și migdale decojite. Tot la prânz bea și un pahar cu suc de lămâie.

Gustarea de seară – Pui la grătar împreună cu o băutură sănătoasă, cum ar fi ceai verde sau limonadă neîndulcită.

Cina – Puțin orez brun, salată și legume la tigaie.

Serena Williams a vorbit și despre momentul în care s-a hotărât să înceteze să alăptarea fiicei sale. ,,Am stat, literalmente, cu Olympia în brațele mele, am vorbit cu ea despre asta și ne-am rugat. I-am spus <uite, mami trebuie să se oprească, pentru că are de făcut asta>. Am plâns puțin, dar nu atât cât m-am gândit că o voi face”, a dezvăluit Serena Williams.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s