OMORFFI SPORT| Noul Selecționer Al Echipei Naționale De Tineret A României Va Fi Numit La 2 August

 

1200px-Stadionul_National_-_National_Arena_3

 

Noul selecționer al echipei naționale de tineret a României va fi numit în cadrul ședinței Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, din 2 august, propunerea urmând să fie făcută de către Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF.

Postul de selecționer al echipei naționale de tineret este liber din 8 iunie, atunci când antrenorul Daniel Isăilă a decis să rezilieze contractul cu Federația Română de Fotbal, pentru a prelua formația Al Hazam, nou promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

Întrebat, luni, într-o conferință de presă organizată la finalul Comitetului Executiv al FRF, cine va fi noul selecționer al reprezentativei Under 21, președintele Răzvan Burleanu a răspuns: ,,Este o întrebare care trebuie adresată Directorului Tehnic, domnului Mihai Stoichiță.  Am discutat cu dânsul, până la ședința din 2 august a Comitetului Executiv, va trebui să avanseze o propunere pentru postul de selecționer U21. Nu veți fi surprinși, noul selecționer la U21, se încadrează exact în profilul pe care îl căutăm. Ne interesează un parteneriat pe un termen mediu și lung”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s