OMORFFI SPORT| Diego Maradona Se Oferă Să Antreneze Gratis Selecționata Argentinei

2363802-49174810-2560-1440

 

Legendarul Diego Maradona s-a oferit să antreneze gratis selecționata Argentinei, eliminată de Franța, (3-4), în optimile de finală ale Cupei Mondiale de Fotbal, din Rusia, la 8 ani, după ce primul său mandat s-a încheiat cu un eșesc.

Diego Maradona,  prezent la meciul Argentinei, de la Kazan, din optimi, a fost întrebat dacă ar mai fi tentat să fie selecționer, deși Jorge Sampoli, are contract până în anul 2022.

,,Da aș face-o gratis. Nu aș cere nimic în schimb. Lumea crede că sunt fericit, dar am inima grea. Mă simt cu adevărat rău, când tot ce s-a construit cu atât de mult efort s-a năruit așa ușor”, a declarat Maradona,  în cadrul unei emisiuni, la televiziunea venezuelene.

Fostul jucător al echipelor Boca Juniors, Barcelona și Napoli, a antrenat Argentina, cu care s-a calificat la CM 2010, când sud-americanii au pierdut în sferturi în fața Germaniei (0-4). De atunci, campionul mondial din 1986, a mai antrenat doar două echipe de club din Emiratele Arabe Unite.

Maradona a fost prezent , în tribună, la toate meciurile Argentinei , și a făcut deliciul telespectatorilor cu reacțiile sale din timpul jocurilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s