THE ART OF HOUSE| Care Sunt Avantajele Unei Canapele Extensibile?

 

Principalul motiv pentru care alegem canapelele extensibile constă, în faptul că, atunci când nu avem la dispoziție posibilitatea de a monta un pat pe mijloc, acestea ne vin în ajutor cu o soluție simplă, și extrem de utilă: transformarea canapelei, din poziția de șezut, în poziția de dormit. Astfel, dacă te trezești cu musafiri neașteptați și nu ai o cameră de oaspeți dedicată vei avea unde să îi găzduieți peste noapte fără probleme.

Așadar, alege una dau mai multe canapele extensibile pentru locuința ta și nu vei mai avea de ce să-ți faci griji, indiferent că prietenii sau rudele ce locuiesc a depărtare te vor vizita pentru familiile numeroase, dar, dar care locuiesc într-un apartament de dimensiuni reduse.

 

Îmbinarea Simțului Estetic Cu Cel Practic

 

Avantajul major al unei canapele extensibile se traduce, fără dar și poate, prin îmbinarea simțului estetic cu cel practic. Ce înseamnă acest lucru? În primul rând, trebuie să știi că la ora actuală există pe piață astfel de canapele, realizate în diferite stiluri și nuanțe, forme și dimensiuni. Spre exemplu, poți opta pentru o canapea clasică, cu brațele robuste și design impunător, precum clasicul model Chesterfield – în cazul în care ai o locuință care denotă lux și eleganță. La polul opus, dacă te regăsești mai mult în stilul modern, minimalist, fiind adeptul unui ambient degajat și al unei amenajări ,,aerisite”, care să nu ocupe mult spațiu, îți recomandă o canapea în stil nordic. Aceasta reprezintă un trend foarte îndrăgit, în prezent, datorită liniilor simple și formelor geometrizate, ergonomice, specifice stilului scandinav. Concluzia? Alegând canapelele extensibile pentru a salva spațiu pe timpul zilei nu înseamnă că trebuie să faci un compromis din punct de vedere estetic. Al la alegere numeroase modele și nuanțe de canapele, cu 2 sau 3 locuri, astfel încăt, alegerea ta să se potrivească de minune cu restul camerei, atât din punct de vedere al dimensiunii, cât și cromatic sau stilistic. În cele din urmă, vei obține un adevărat pat matrimonal la nevoie, într-un mod foarte smart!

 

Confort Maxim cu Efort Minim

Dacă îți faci, însă, griji în ceea ce privește extinderea canapelei, nu ai de ce să mai stai pe gânduri! Poți alege liniștit canapeaua visurilor tale, deoarece în prezent aceste piese de mobilier dispun de un sistem de extindere ingenios, extrem de silențios, ce poate fi acționat foart ușor. Spre exemplu, tot ce trebuie să faci este să deplasezi spătarul către în față, extinderea canapelei făcându-se automat către înainte. Ulterior, când dorești să readuci canapeaua pe poziția de zi, trebuie doar să ridici mijlocul patului în sus, iar el se va glisa strângându-se cu aceeași ușurință cu care a fost extins. Desigur, există mai multe tipuri de mecanisme moderne, toate reprezentând un avantaj din punct de vedere al funcționalității și utilității unei canapele extensibile. Iar confortul utilizării nu este totul! Astfel de canapele îți  oferă și un confort sporit pe durata somnului, înlocuind cu succes un pat obișnuit. Cum este posibil acest lucru? Datorită plasei de arcuri Bonele, saltelei de tip relaxa sau spumei poliuretanice de densitate medie care acoperă șezutul canapelei extensibile.

 

Spațiu Suplimentar de Depozitare

 

Nu în ultimul rând, există canapele extensibile, care beneficiază de spațiu pentru depozitarea lenjeriei de par, a pernelor sau pilotei sub șezut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s