Beauty| Peeling-ul Chimic, Pentru Un Ten Strălucitor

img123

 

 

Dacă îți dorești o piele strălucitoare, apelează la peeling-ul chimic, tehnica nechirurgicală ce utilizează o soluție chimică pentru îndepărtarea straturilor superficiale ale pielii. Este o opțiune inedită pentru îmbunătățirea texturii pielii, eliminării petelor solare și înlăturării liniilor fine. Tratamentul este de mare ajutor și persoanelor care se confruntă cu acnee și diferite cicatrici.

Pentru a obține efectul de decojire superficial la nivelul pielii se utilizează substanțe chimice benefice, precum: acidul glicolic, acidul salicilic sau tricloroacetic.

Rezultatele sunt spectaculoase și complet sigure, fără efecte adverse, dacă tratamentul este făcut de către un specialist,  Peeling-ul chimic superficial la nivelul feței, redă o piele strălucitoare și reactivează colagenul.

Medicii dermatologi recomandă că acest tratament să se facă la intervale de trei până la șase săptămâni. Unul sau două tratamente pot schimba vizibil calitatea și textura. După astfel de intervenții și recomandă folosirea cremelor cu SPF, minim 30 și evitarea scrumburilor și măștilor abrazive, până când pielea se va reface.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s