OMORFFI SPORT| Răzvan Burleanu Anunță Un Parteneriat Cu Federația Engleză De Fotbal

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat, joi, pe blogul său personal, faptul că a discutat, la București, cu președintele Federației Engleze de Fotbal, Greg Clarke, despre un parteneriat între cele două asociații.

,,Astăzi, la Cupa Mondială, vom avea un duel foarte interesant, între cele două echipe care au impresionat cel mai mult până în acest moment: Anglia – Belgia. Ieri, la sediul Federației Române de Fotbal, am avut bucuria să discut inclusiv pe seama acestei provocări fotbalistice cu Greg Clarke, președintele Federației de Fotbal din Anglia. Vizita delegației de la Londra reprezintă un reper pentru istoricul relațiilor oficiale la acest nivel între cele două federații pentru perioada de după 1989. Cu atât mai mult cu cât obiectivul principal al întâlnirii l-a constituit fixarea cadrului în care vom lansa parteneriatul strategic între cele două federații”, a scris Răzvan Burleanu pe blogul personal.

,,La nivel tehnic, dar și instituțional, fotbalul românesc va putea beneficia în scurt timp de expertiza britanică și, prin intermediul FRF, vom furniza o platformă a transferului de know-how și bune practici pentru multiple zone de fotbal. Acești pași întăresc încă o dată reputația dobândită de fotbalul nostru în ultimii ani, reputație care conferă o deschidere și oportunități de dezvoltare”, a concluzionat președintele FRF.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s