E Extraordinar Că Avem 8 Fete Pe Tablou La Wimbledon, E Ceva Foarte Rar

nastase1

 

Fostul tensiman Ilie Năstase a declarat, vineri, că este un lucru extraordinar și o performanță rară, faptul că, România are 8 jucătoare pe tabloul principal de simplu la Wimbledon, turneu programat în perioada 2-5 iulie.

,,Pentru România este extraordinar că avem 8 fete acolo, pe tabloul principal. E ceva care se întâmplă foarte rar, cred că doar Rusia sau Statele Unite ale Americii au mai avut 8 pe tablou. Bravo fetelor noastre, acum să le vedem cum merg mai departe”, a spus Năstase.

In ceea ce privește tragerea la sorți a primului tur de la Wimbledon, fostul tenisman a menționat că nu poate face predicții, pentru că la turneul engelz au loc cele mai multe surprize.

,,Halep joacă în primul tur cu Nara, înțeleg…Va fi greu, chiar dacă japoneza nu e în Top 100. Va fi greu pentru toate fetele noastre pentru că Wimbledon e un turneu dificil, un turneu aparte. Se joacă pe iarbă și orice se poate întâmpla. Nu știu ce șane să zic că are Halep la titlu, în sferturi dă de Kvitova, iar aia știe să joace… E foarte greu de anticipat, acolo o minge dacă sare dintr-o gropiță din iarbă se schimbă tot jocul. În plus, toate vor să o bată pe halep pentru că e numărul 1. Dar să sperăm că se impune și la Wimbledon” , a afirmat Nastase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s