Etiquette|Personalizează-Ți Petrecerea De Nuntă În 5 Pași

luxury-wedding-1

 

Cununia reprezintă uniunea dintre două persoane care se iubesc, iar petrecerea de nuntă este momentul celebrării, în care mirii sărbătoresc alături de persoanele dragi.

În România, există foarte multe tradiții care pot fi urmate, însă tot mai multe cupluri aleg să sărbătorească acest eveniment după propriile reguli, astfel încât, să fie pe placul lor.

Indiferent dacă faci parte din această categorie, sau dacă te pregătești de marele eveniment și îți dorești o nuntă la care să ții cont și de tradiții, dar să o personalizezi în felul tău și al partenerului, trebuie să știi că există mai multe domenii ăn care vă puteți exprima gusturile personale.

În acest fel, vei avea parte de petrecerea la care visezi și îți vei aduce aminte cu drag dde această zi!

 

Descoperă cum poți să personalizezi cea mai importantă petrecere din viața ta.

 

Invitațiile

Primul pas pentru a da lumii de știre că urmează marele eveniment este făcut prin intermediul invitațiilor. De asemenea, aceasta este prima ocazie de a face lucrurile așa cum îți dorești. Gândește-te, împreună cu partenerul tău, la un model unic de inivitații de nuntă și personalizează-le în așa fel încă să se potrivească poveștii voastre, dar și evenimentului! În prezent, există numeroase tipare din care vă puteți inspira. Bineințeles, informațiile importante trebuie să se răgăsească în continuare pe aceastea, precum locația, ora și dress code-ul. Un alt detaliu de care nu trebuie să uiți este dată limită până la care initații tăi pot confirma prezența lor!

 

Mărturiile

Se obișnuiesc că mirii să le ofere mici atenții invitaților, care să le amintească acestora de fericitul eveniment. Aici ai ocazie să alegi cele mai imedite mărturii pentru nuntă, dintre suporturi pentru poze, rame, lumănări sau orice altceva  îți trece prin cap! Cei care vor lua parte la nuntă se vor bucura să primească ceva personalizat, care vor lua parte la nunta se vor bucura să primească ceva personalizat, care să îi facă să se gândească cu drag la nunta voastră!

 

Aranjamentul de pe mese

Deși cea mai populară opțiune este aranjamentul floral, care este destul de costisitor, tu poți alege orice altceva pentru a decora mesele invitaților. De la suporturi cu fructe sau prăjituri, până la mici acvarii cu peștișori exotici, pe care îi poți dărui apoi celor care își doresc!

 

Dansul mirilor

Primul dans în calitate de soț și soție este un moment așteptat de toată lumea. Și aici aveți posibilitatea de a face lucrurile în felul vostru, iar o sugestieeste să renunți la clasicul vals. În schimb, puteți pregăti o coregrafie specială, la care să participe nașii și domnișoarele sau cavalerii de onoare!

 

Dress code-ul!

Dacă îți dorești o nuntă ieșită din comun, la care să te simți bine alături de familie și de prieteni, poți organiza o petrecere la care dress code-ul este mai relaxat, spre deosebire de nunțile clasice, la patru ace. Invitații tăi vor aprecia, cu siguranța, această decizie, iar atmosfera va fi mult mai prietenoasă și mai destinsă. In plus, nimeni nu va avea nicio scuză pentru a nu a lua parte la distracția de pe ringul de dans!

Gândește-te cum vrei să arate și să se desfășoare petrecerea ta și alege lucrurile care te atrag cel mai mult!

Nu uita, este o seară unică pentru tine și partenerul tău și totul trebuie să decurgă așa cum ați visat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s